E-handel med Facebook webbshop

Jag har tidigare skrivit om möjligheten att integrera en webbshopp i sin facebook fanpage som en applikation.Redan i maj skrev jag om Facebook Payvment E-commerce. Jag var övertygad om att denna möjlighet bara kommer att öka. Nu berättar dagens media att Asos satsar hårt på en webb butik och att försäljningen ökar markant.

E-handel på Facebook
– Integrera en del av din E-handel för att testa möjligheterna.
– Integrera hela produktdatabasen med varukorg, artikelnr, betaltjänst.
– Du skapar en möjlighet att erbjuda din butik till dina facebook fans.
– Kommenterar, gillar och berättar, vad de tycker om dina produkter.
– Customized Facebook fanpages som stärker ditt varumärke.

Möjligheter med Webbbutik på Facebook
För E-handlare i Sverige så öppnar givetvis detta också upp en ny möjlighet, och jag tycker inte att du ska tveka. Sätt upp en liten del av din butik och testa utfallet. Sverige är ett litet land, men med många Facebook användare. Så det finns självklart möjligheter för E-handlare. Däremot så tror jag att det är de största E-handlarna som kommer att se den största försäljningen, men även där kommer det ta en stund innan resultaten kommer. Detta är ett framtida beteende och tillsammans med mobil e-handel, så kan du verkligen ligga före dina konkurrenter, om du vågar ta steget redan nu!

Robert Nyberg About Robert Nyberg

Välkommen till SearchManager och Robert Nyberg. Jag skriver om sökmotoroptimering digitala strategier, projektledning och konsten att hantera kunden. fan av Google+. Fotbollsfantast som driver Footballfocus

Comments

  1. Anonym says:

    Vilken svensk, snabb och billig lösning kan du rekommendera?

Speak Your Mind

*