En länk för att stoppa barnsexhandeln

En länk är en del av sökmotoroptimering. En länk är också en av byggstenarna på nätet och det är länkarna som ger oss information av vad som är dåligt och vad som är bra.

Jesper Åström uppmanar alla på #SVSEO att skapa en länk till ”när ingen ser” en dokumentär om barnsexhandel för att stoppa det hemska som pågår bakom stängda dörrar. Jag är själv pappa till två underbara barn och alla barn i hela världen har rätt till ett liv utan rädsla.

Skapa en länk du också och var med och stoppa barnsexhandeln!

Robert Nyberg About Robert Nyberg

Välkommen till SearchManager och Robert Nyberg. Jag skriver om sökmotoroptimering digitala strategier, projektledning och konsten att hantera kunden. fan av Google+. Fotbollsfantast som driver Footballfocus

Comments

  1. Jesper Milton Astrom says:

    Tack m8!! Uppskattar verkligen detta! Även om inte en länk i sig räddar någon så sänder den en signal och ger de som spenderar hela sina dagar åt den här frågan lite mer kraft att ta sig framåt!!

  2. My mistake, if not around the topic. I had slightly embarrassment. I randomly lost my essay and I urgently want to create a new 1. I cannot write with my own strength, so I want to to apply to the essay writing service for dollars. Located a number of articles about this, but I do not know when you can trust these sites. Has everyone heard of the http://jualbassuracity.id/information-on-admission-essay-6/ ???

    I additionally wanted to request, did somebody encounter such a problem? And what will occur if they uncover out that my dissertation was bought, and not written by me

Speak Your Mind

*