Om Searchmanager

STRATEGIER FÖR DITT FÖRETAG I SÖKMOTORER OCH SOCIALA MEDIER
Sökmotormarknadsföring är någonting alla som arbetar med marknadsföring behöver ha kunskap om och du behöver inga speciella förkunskaper för att lära dig, förutom en passion för online marknadsföring. Robert Nyberg guidar dig inte bara mellan de olika sökmotorerna utan lär dig också hur du kan utveckla en plan för din marknadsföring i sökmotorer.

STRATEGIER  PROJEKTLEDNING OCH MÅLSÄTTNING FÖR SEO
Två metoder för att planera ditt SEO projekt.
-SWOT- styrkor och svagheter med din webbplats och organisation.
-SMART- What you can ́t manage, you can ́t measure.

SearchManager Media genomför och levererar SEO tjänster  från start till mål.Vi tar fram en strategi för sökmotoroptimering och tittar på olika parametrar under ett SEO projekt.

SÖKMOTOROPTIMERING KRAVSTÄLLNING OCH OFFERTFÖRFRÅGAN
I ”sökmotordjungeln” som finns idag, så är det inte helt enkelt för dig som ska köpa in tjänster från en sökleverantör. Det är många företag som uppvaktar dig med liknande erbjudanden och det är svårt att skilja agnarna från vetet. Robert Nyberg guidar dig genom upphandlingsprocessen vid val av sökleverantör.

SÖKMOTORMARKNADSFÖRING GOOGLE ADWORDS OFFERTFÖRFRÅGAN
SearchManager Media hjälper även till vid en offertförfrågan eller kravställning mot en SEM leverantör. Google Adwords handlar mycket om att kontinuerligt analysera dina kampanjer, så du vill ha en leverantör som fokuserar på kvalité och resultat.

SÖKCOACH
”Företag skall se mig som en sökcoach. Tomorrow belongs to those who prepare search today”

Välkommen att kontakta Robert Nyberg
e-mail:robert at searchmanager.se
Tweet:at robsearch
Mobil:070-7189697