Sociala medier experter

Sociala medier experter och strategier
Jag och Mattias från MattGronTV var närvarande på dagens konferens, som arrangerades av nya affärer kring entreprenörskap. Det var intressanta föredrag från olika bolag och entreprenörer. Tyvärr så önskade jag mer från konferernciern som inte riktigt fick ut det han ville från de olika entreprenörerna på scenen. Men tack för en inspirerande dag!

Vad är egentligen en strategi för sociala medier?
Under veckan som kom det tre olika artiklar från Internetworld om hur man avslöjar sociala medier bluffen.
Vad är egentligen en strategi?
Var börjar man ?
Vem får kalla sig en expert?

Krångla inte till det!
Gå ut och testa och var inte rädd för att misslyckas och börja enkelt, ta små steg istället för det stora klivet på en gång. Lyssna och var delaktig i en dialog med dina kunder. Det kommer du förmodligen långt med.


/Robert

Robert Nyberg About Robert Nyberg

Välkommen till SearchManager och Robert Nyberg. Jag skriver om sökmotoroptimering digitala strategier, projektledning och konsten att hantera kunden. fan av Google+. Fotbollsfantast som driver Footballfocus

Comments

  1. Jag har en princip kring just ordet Expert och dess användning, nämligen: ”Den person som självutnämner sig till Expert besitter oftast mycket mindre kunskap än den ödmjuka person som, av andra, blir kallad Expert.” Jag tycker alltså att man bör vara väldigt försiktig med att använda ordet Expert om sig själv.

  2. Jag har en princip kring just ordet Expert och dess användning, nämligen: ”Den person som självutnämner sig till Expert besitter oftast mycket mindre kunskap än den ödmjuka person som, av andra, blir kallad Expert.” Jag tycker alltså att man bör vara väldigt försiktig med att använda ordet Expert om sig själv.

Speak Your Mind

*